The Belgian Football Fans vs. the KBVB sign now

De Belgische voetballiefhebbers zijn het beu hoe dat de KBVB werkt op het moment!

De KBVB geeft altijd de schuld aan anderen (overheid, clubs, ...) terwijl zij juist de hoofdschuldigen zijn van de huidige malaise van het Belgisch voetbal.

Als de KBVB er zo over denkt, kunnen wij, de Belgische voetballiefhebbers, maar beter ons hart vasthouden voor wat er de komende jaren nog zal volgen. De KBVB wil en zal NOOIT leren uit hun fouten !

Daarom kan de enige maatregel als besluit van de chaotische werking van de KBVB niets anders zijn dan dat het ganse bestuur van de KBVB met onmiddellijke ingang hun ontslag indient.
Dit bestuur kan niet meer garant staan voor een normale, sportieve organisatie van de voetbalsport, nota bene het doel van de KBVB volgens hun eigen statuten.

Ik som hier even kort op wat er zo al verkeerd gaat op de KBVB:
- de administratie bestaat uit ontelbare commissies waar bepaalde personen zitten die uit eigen (club)belang een beslissing tegenhouden
- de postjes en de wedde dat eraan vasthangt, zijn veel belangrijker dan een goede werking van de KBVB en het algemeen belang van de Belgisch voetbal
- het reglement van de KBVB is ййn grote chaos vol tegenstrijdigheden
- er worden geen maatregelen genomen om een halt toe te roepen aan de vele buitenlanders die geen meerwaarde zijn voor het Belgisch voetbal
- men wilt liever een EK/WK naar hier halen zodat de nationale ploeg rechtstreeks geplaatst is ipv de jeugdopleidingen en competitieniveau te verbeteren zodat we ons op een normale manier kunnen kwalificeren. men heeft nog altijd niets geleerd van Euro 2000 waar de Rode Duivels niets betekenden ook al waren ze rechtstreeks geplaatst
- de jeugd is niet beschermd tegen buitenlandse clubs
- de grotere Belgische clubs halen gratis jeugdspelers weg bij de kleine clubs
- de kleine clubs willen een regionalisering van het Belgisch voetbal, maar krijgen geen gehoor bij de KBVB. voor deze kleine clubs zijn de inkomsten van de kantines (eten en drinken van supporters) de belangrijkste inkomsten.
- voor naar een wedstrijd te gaan zien in de hogere afdelingen moet men steeds meer betalen en zijn er steeds strengere regels voor de stadions (voor het minste krijgt men tegenwoordig een stadionverbod): wilt men de hooligans of de sfeer/gewone supporters buitenhouden?
- een kleine club kan moeilijk overleven in de huidige competitiestructuur: of men grijpt naar zwart geld of men gaat failliet. dit is ook de rede waarom er zoveel clubs willen fuseren of ontslag nemen bij de KBVB
- de scheidsrechters worden goed beoordeeld door de UEFA en FIFA, maar in eigen land liggen ze zwaar onder vuur door de vele NIET-neutrale beslissingen die ze nemen. indien een club vindt dat het scheidsrechterskorps tegen hen floot, krijgt deze club geen gehoor bij de KBVB. doet de KBVB niet zelf aan competitievervalsing door sommige clubs te bevoordelen?
en de lijst gaat zo verder

ik heb zelf een nieuw bondsreglement en competitiestructuur ontwikkelt om het Belgisch voetbal uit het slop te helpen.
u kunt dit lezen op http://users.telenet.be/voetbal_undernet/hervormingvoetbal.pdf (nederlandstalige versie) en http://users.telenet.be/voetbal_undernet/reformefootball.pdf (franstalige versie)

indien u akkoord bent met dit voorstel gelieve deze petitie te tekenen om de KBVB onder druk te zetten om het in te voeren.
de meer mensen het tekenen, de meer kans.

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Jaclyn ThorntonBy:
Nature and EnvironmentIn:
Petition target:
Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB)

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets